UFP-LOGO UFP-LOGO

Üdvözlök mindenkit a Deltafleet honlapján!Nem tudom valaki nézeget-e még errefelé, én nagyon régen nem és öszinténszólva meg is feledkeztem az oldalról. De ha más igen és az ötlet tetszik neki vagy csak szeretne egy Star Trek/scifi oldalat csinálni, akkor az keressen fel a dixon008[kuk@c]gmail[pont]com-címen(mivel a másik időközben megszünt a primpostával egyetemben szóval ha valaki már írt ilyen témával kapcsolatban akkor sajnos nem kaptam meg) és átadom az oldalhoz a hozzáférést és a rajta lévő összes anyagot, amivel azt tesz amit szeretne. Ha nem kapok érdemleges levelet, akkor írok az Avana Egyesületnek, hogy szüntesség meg aldomain-t.
Üdv.: Dixon


Mi is ez az oldal?

Az oldal alapvetően egy Star Trek rajongói oldal, csak egy kicsit másképpen, mint azt eddig megszokhattuk. Az oldal megpróbál egy jó társaságot összehozni ezzel egy kicsit összerázni, összefogni a Star Trek rajongókat. Ezt úgy próbáljuk, hogy a különféle Star Trek rajongói hajók és legénységük ha akar, akkor több infót is megjelentethet az oldalon a hajójukról, legénységről, stb., a fórumban pedig tarthatják a kapcsolatot egymással illetve a többi hajó legénységével.

Hogy próbáljuk ezt a célt elérni?

Előszöris a fórumon, ahol a tagok társaloghatnak egymással, ez lenne a fő összetartó erő egyenlőre. De hamarosan egy jó chat rész is kerül a honlapra. Az is tervbe van véve, hogy a Deltafleethez tartozó hajókat valahogy megpróbáljuk közelebb hozni egymáshoz, hogy ez hogyan fog megvalósúlni, az még kidolgozás alatt áll. Ezenkívül hamarosan átköltözünk egy másik tárhelyre, ahol a hajók kapnak egy 5-10 Mb-nyi helyet az oldalból, amire szabdon tölthetik fel, módosíthatják az oldalon lévő információkat, adatokat a hajójukról.

Ha érdekel a dolog és van rajongói hajód, vagy szeretnél egyet indítani, akkor azt itt megteheted!

További jó böngészést az oldalon!

Fan Fiction

A legújabb történet:


A Juggernaut első története, mely valószínűleg már a végleges.

Feltöltő: Sas Alexander
Bővebben a Fan Fiction menüpont alatt
Humor

A legújabb humoros írás:


Ismert a történet, melyben Bill Gates összehasonlította a szoftver és a gépjárműipart. Ennek mintájára nézzük, milyen csillaghajókat tudna építeni a Microsoft:

Feltöltő: Capt. John Dixon
Bővebben a Fan Fiction menüpont alatt


Deltfleet Bannercsere-rendszer