Új hajó felvétele

Ha szeretnéd, hogy a te hajód is felkerüljön az oldalra, akkor először küldj nekem egy e-mail-t a dixon@fbi.hu címre. És vagy elküldeni azokat az adatokat, infórmációkat amiket meg kívánsz jelentetni a hajóról az oldalon. Vagy itt van ez a zip fájl amiben az alapvető dolgok benne vannak, amik az alapvető html fájlokat tartalmazza, így ha értesz a html-hez, akkor te is kialakíthatod magad a hajód oldalát a Deltafleet-en belül. És ha megcsináltad ezt, akkor juttasd vissza ezt nekem valamilyen formában. Ezenfelül van egy új filekezelő rendszer, amivel az oldalon belül a hajó rendelkezésére bocsájthatok az oldalon belül 5-10 Mb-s helyet, ahová ezeket a fájlokat te magad is feltöltheted. Ha ezt a lehetőséget is szeretnéd igénybevenni, akkor ezt külön kell jelezned, és küldök neked egy azonosítót.

Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol, akkor a következő dolgok fognak az oldalon megjelenni a hajó számára:
-Egy saját menüpont a hajód számára, melyet a fájlkezelő segítségével, akár egyénileg is kialakíthatsz az oldalon belül
-A fórumban egy nagy kategória a hajód számára, ami alapból olyan alkategóriákat fog tartalmazni, mint a Messengnél, de ez később az igényed/igényetek szerint belállítható lesz
-A galériában szintén egy kategória a hajó számára, ahová tölthettek fel képeket a hajóról
-Ezenkívül, a Fan-fiction részben hely a hajó történetei számára
-Adminisztrátori, illetve moderátori jogokat a fórumban és a galériában. Először csak moderátori jogok a saját hajónál, az admin jog pedig később miután már összerázodott az új csapat megkapja a kapitány, vagy ha ő nem kéri, akkor egy hozzáértő személy a hajóról.

Üdvözlettel Capt. John Dixon (USS Messenger)