Linkek

Nos itt szeretném veletek megosztani veletek linkjeimet. Ha valaki szeretne, hogy linkje felkerüljön az írjon és linket cserélünk.Star Trek-es oldalak

Star Treker
A startreker.tk-s oldal készítőinek új oldala.

Űrszekerek
Egy nagyon jó magyar Star Trek-es oldal. Jó fórummal, sok folyamatosan frissülő hírrel. És a USS Tekrum-mal, ami a saját rajongói hajójuk.

Magyar Star Trek Klub
A Magyar Star Trek Klub honlapja.

Star Trek Replikátor
Ez is egy jó magyar Star Trek oldal.

Star Trek hivatalos oldala
A Star Trek hivatalos oldala.Egy LCARS alapú igen átfogó Star Trek adatbázis. Sok LCARS cuccot lehet letölteni.


Egyéb rajongói hajók


A USS Juggernaut NCC-59780 honlapja.A USS Xebec honlapjaA USS Excalibur honlaja.A USS Dragon honlaja.A USS Sophia honlaja.


3D-s Star Trekes, Sci-fi oldalak

Scifi-Meshes.Com
Egy alapvetően a Sci-Fi tartalmú (főleg Star Trek) 3D modellezéssel foglalkozó oldal, melyen sok Star Trekes modell letölthető. A fóruma nagyon jó ennek az oldalnak is. Saját galáriát hozhatnak létre a regisztrált felhasználok, melyre rendelt képeik feltöltéséhez, ahol a többiek értékelhetik azt.

 Star Trek Australia
Ezen az oldalon "hivatalos" és rajongók által tervezett képgalériáji vannak fent. Sok osztálynak van letölthető 3D-s modellje is. Ezenkívül vannak még képek bolygókról, nebulákról, stb. amiket fel lehet használni háttérként 3D modellezésben vagy sima háttérként is jók.

Star Trek Mesh and Object Collection
Hasonló az előzőekhez, ez is direkt azért van hohy modelleket lehessen letölteni róla. Sajnos mostanában nem frissítik. :(

Egyéb oldalak


A Prometheus Games honlapjaAdrias4 honlapja.